STAMBOOM VAN REYNERT (HOOGERBEETS)

1. INLEIDING


STATISTIEKEN

Dit document meldt de details van 3 individuen, waarvan 2 mannelijk en 1 vrouwelijk zijn.


Er zijn 2 gezinnen opgenomen. 1 van deze gezinnen hebben kinderen, met een gemiddelde van 1 kinderen per gezin.


DE VERHALENDE SECTIES

Het onderdeel "Directe Relaties" meldt de details van individuen die een directe familierelatie hebben met Reynert (Hoogerbeets). De sectie is onderverdeeld in afdelingen voor elke generatie, waarin elk individu wordt vermeld naargelang de graad van verwantschap. De volgnummers worden door het document gebruikt om terug naar het detail van een individu te verwijzen.


HET ONDERDEEL STAMBOMEN

Elke stamboom toont de geregistreerde kinderen, de ouders, de grootouders en de overgrootouders van een familiegroep. Gegevens van in om het even welke familiegroep die volledig inbegrepen is in een andere familiestamboom, worden niet apart gerapporteerd. Dit Om een overtolligheid aan gegevens te beperken.

Boven de kaders van de overgrootouders (bovenste rij), wordt een volgnummer van de volgende stamboom getoond als de overgrootouder als kind in een volgende stamboom worden getoond. Een volgnummer wordt ook getoond links van de kaders van grootouders of ouders als dat individu broers of zusters heeft in een volgende stamboom; en onder een kader van het kind (onderste rij) als dat individu kinderen heeft in een volgende stamboom.

 

Webdesign by Frank Hoogerbeets and TCGR
Copyright © 2002-2018
laatst gewijzigd op 22 oktober 2018